torek, 4. maj 2010

Kuhinjski aparati De Dietrich - pečice

Kuhinjski aparati De Dietrich

Pečice De Dietrich so izdelane iz najboljših materialov, s tehnološkim znanjem in natančnostjo; izdržijo še tako naporen tempo vsakdanjega življenja in izpolnijo pričakovanja vsakega kuharja. Celotna kolekcija združuje eleganco in tehnološke inovacije, za kar imajo posebno zaslugo pečice Color Matrics. Navdušil vas bo blišč Kolekcije 38, ki ponazarja plemenitost znamke. Poznamo vgradne pečice, vgradne dvojne pečice, vgradne parne pečice, vgradni grelni predali, kolekcija 38, mikrovalovne pečice in ekspresso kavni avtomati.

Znak kakovosti De Dietrich …
Odločne navpične poteze, bleščeče črno steklo in nerjaveče jeklo … nove pečice De Dietrich s svojo vrhunsko obliko izpopolnijo vašo kuhinjo in vdahnejo karakter.

Color matrics, prva pečica s color matrics prikazovalnikom
Za enostavno funkcijo na dotik se skriva sofi sticirana tehnologija. Stilska pečica z barvnim prikazovalnikom na zunanji strani in intuitivno kuharsko tehnologijo na notranji. Pečica Color matrics bo ponosno stala v vsaki kuhinji!

Pametne senzorske tipke so uporabniku najbolj prijazne
Bleščeča steklena plošča, safirno modro osvetljene senzorske tipke in elektronski zaslon… De Dietrich pečice se ponašajo tako z obliko kot funkcionalnostjo. Preprost dotik na upravljalni plošči vam omogoča dostop do vseh funkcij delovanja pečice.
Interaktivni zaslon na dotik se osvetli in izbirate lahko med vrsto funkcij pečenja; samodejna izbira najbolj primernega načina pečenja, trajanje, postavitev jedi in temperatura.

Varčevanje z energijo
Pečice De Dietrich ponujajo največjo zmogljivost v energijskem razredu A. S standardi, ki presegajo evropske norme AMK, izolacija in ventilacija pečice omogočata, da zunanje površine ostanejo hladnejše. To pomeni, da jo lahko namestite kamorkoli.

Multifunction Plus ali pečenje z vročim zrakom – način ustvarjanja kulinaričnih čudežev!
Med različnimi funkcijami delovanja pri pečicah Multifunction Plus je pečenje z vročim zrakom idealni način, da pokažete svoje kulinarične sposobnosti. Ventilator enakomerno razporedi toploto, ki jo oddajajo grelni elementi, kar omogoča hkratno pečenje več jedi na različnih nivojih, ob tem pa se aroma in okusi ne mešajo. Belo meso ohrani mehko teksturo, pri pripravi creme brulle pa se aroma in okus ohranita, če ju pripravljamo istočasno.

Kombinirano delovanje, naravna konvekcija, Turbo-grill, odtaljevanje …
Pečice Multifunction Plus vam ponujajo številne načine delovanja za pripravo mesa, peciva in zelenjave, kakor si jih zaželite.

Poseben program za peko kruha: odkrijte skrivnosti pekov!
De Dietrich je razvil poseben program, s katerim lahko naredite domač kruh z mehko sredico in hrustljavo skorjo!

Program ICS: 12 prednastavljenih programov za pripravo jedi s samodejnim načinom delovanja
Pečice ICS (Intelligent Control System) ponujajo 12 najbolj pogosto izbranih receptov. Ko izberete recept, elektronski senzorji v pečici samodejno izberejo idealni način pečenja, temperaturo in čas kuhanja. Ekskluzivni De Dietrichov koncept vam vedno ponudi popolne kulinarične dosežke!

Nizkotemperaturno gretje: ekskluzivna inovacija pri De Dietrichu, ki vam omogoča tradicionalne dobrote priprave hrane na nizki temperaturi
Kuharski mojstri se strinjajo, da se meso in ribe najbolje pripravi s pečenjem pri nizki temperaturi. Nizkotemperaturno pečenje, ki ga priznavajo strokovnjaki, omogoča najboljše uspehe; mehko in sočno meso. Poseben program (pri pečenju z vročim
zrakom) elektronsko uravnava vse parametre pečenja. Izbere najboljši čas in temperaturo med 65˚C in 80˚C, kar omogoča enakomerno pripravo jedi. Pri tem načinu priprave se meso ne izsuši. Pečica ohranja temperaturo pod 100˚C, meso pa ohrani svoje sokove in tako ostane sočno. Na voljo je osem različnih načinov priprave jedi pri nizki temperaturi, med njimi tudi način za pripravo sočne ali dobro zapečene govedine.

Funkcija Biogrill: meringe, pečeno meso, creme brulee …
Nekateri, na prvi pogled enostavni recepti, zahtevajo veliko spretnosti. Funkcija Biogrill vam z možnostjo spreminjanja grelne moči žara od 1 do 4 omogoča vsakodnevno pripravo kulinaričnih dosežkov. Jedi pa lahko pripravite tudi na žaru pri manjših
grelnih stopnjah.

Piroliza – ko se umazanija spremeni v prah!
Pečice De Dietrich se čistijo same! Notranjost pečice se segreje do temperature okoli 500˚C, umazanija pa se spremeni v droben prah. Sprednji grelni element in novi Pyro-Turbo sistem omogočata čiščenje pečice tudi na najbolj nedostopnih mestih. Zaradi varnosti se vrata pečice po nekaj minutah pirolitičnega čiščenja samodejno zaklenejo. Opomba: priporočamo, da pred uporabo pirolize iz pečice odstranite vse rešetke, pekače in pribor, da se izognete morebitni škodi (pri modelu DOP750 emajlirana stranska vodila lahko ostanejo v pečici).


De Dietrich Pyro-Turbo, popolni samodejni potek čiščenja za najboljši učinek
Nove pirolitične pečice De Dietrich so opremljene s še bolj učinkovitim čistilnim sistemom: Pyro-Turbo. Zahvaljujoč turbini, ki deluje med pirolizo, zrak kroži po notranjosti pečice in jo očisti tudi v vogalih. Za lažje čiščenje lahko vrata pečice enostavno odstranite.

Pyrocontrol: za najčistejšo pečico …
Sistem samodejno upravlja čas trajanja pirolize glede na umazanijo pečice.

Eolyse: uživate v vonju, ne v dimu
De Dietrich popolnost … element na vrhu pečice odstranjuje vonj in dim, ki nastaneta pri pečenju. Gladka notranja površina pečice, odporna proti madežem: Enamelite Pečice De Dietrich imajo novo »Enamelite« notranjost. Nov sivi emajl, gladek in odporen proti madežem, ima sijajno površino ter zagotavlja trpežnost in enostavno čiščenje. Izbrali smo ga, ker je odporen na visoke temperature pri pirolizi in sistemu Pyro Turbo.

Halogenska osvetlitev: močna in naravna svetloba
Halogenska osvetlitev oddaja idealno, naravno in močno svetlobo. Nova razsežnost udobja, znak kakovosti De Dietrich.

Popoln nabor funkcionalnega pribora
Rešetka, ki preprečuje zdrs iz pečice, vam omogoča enostavno nadziranje jedi. Iz pečice jo lahko izvlečete do 3/4, pri tem pa ste lahko brez skrbi, da bi se posoda prevrnila. Ob straneh ima namreč varovalo, ki to preprečuje. Novi prestrezni pladenj Enamelite ima kar za 40% večjo površino od navadnega prestreznega pladnja. Pekač Lissium z gladko površino ima premaz proti prijemanju. Večino madežev lahko enostavno očistite z vlažno gobo. De Dietrich vrtljivi raženj (rotisserie) s stranskimi vodili vam omogoča, da meso odstranite s pomočjo prestreznega pladnja. Tako sok ne bo kapljal na vrata pečice
in kuhinjska tla. Ta sistem je odličen pri uporabi funkcije odloženega pečenja z vrtljivim ražnjem, ki se vrti tudi potem, ko se je pečica ob koncu programa že izklopila. Meso bo enakomerno zapečeno. Izvlečna vodila omogočajo enostavno jemanje jedi iz pečice.

Uradni zastopnik in prodajalec gospodinjskih aparatov De Dietrich je MIZARSTVO SOBOČAN – www.mizarstvo-sobocan.si.

Ni komentarjev:

Objavite komentar