četrtek, 20. maj 2010

Indukcija - kuhalne plošče De Dietrich

Indukcijsko kuhanje je zdaj še bolj uporabno: kuhalne plošče zdaj lahko prilagodite vašim potrebam.
Moderne kuhinje:
Časi, ko ste morali izbirati med tremi ali štirimi kuhališči, so minili. Kuhalne plošče Continuum imajo prilagodljiva kuhališča, ki jih lahko uporabite za dve posodi hkrati ali posebej. Eno kuhališče lahko uporabite za eno večjo posodo ali pa za tri manjše.

Continuum: neomejene možnosti kuhanja!
S kuhališči Continuum je vse mogoče. Kuhališče Continuum (40cm x 23cm), najmočnejše na trgu (4.6 kW), vam omogoča, da na njem pripravite jed v eni veliki posodi (za npr. zloženke, ribe…) ali v več manjših. Sami določite nastavitev za celo kuhališče ali dve različni nastavitvi za obe mesti posebej. Plošča ima tudi običajno kuhališče (DTI743X). Enostavna in funkcionalna upravljalna plošča ima senzorske tipke Intelligent Touch, označena kuhališča in 4 časovnike.

Enostavno upravljanje
Kuhanje na novih De Dietrich indukcijskih ploščah s tipkami Intelligent Touch vam bo v užitek. Pregledni prikazovalniki ter tipke za izbiro funkcije in časovnika za vsako kuhališče ali kuhalno polje posebej bodo olajšali vaše kuhanje

Natančnost in edinstvene nastavitve
Nekatere jedi zahtevajo nežno kuhanje v vodni kopeli, druge kot na primer testenine ali njoke, pa moramo hitro zavreti in nato stopnjo moči zmanjšati. Pri De Dietrich indukcijskih kuhalnih ploščah lahko vrednosti temperature spreminjamo od najmanjše (50W) do največje (4600W). Poleg tega imajo vse kuhalne plošče tipke za direktni dostop do različnih funkcij, kot so cvrtje, vretje ali dušenje, s katerimi lahko izberete ustrezno grelno stopnjo.

Zastopnik za De Dietrich je Mizarstvo Sobočan.

Ni komentarjev:

Objavite komentar