sobota, 27. november 2010

Vinske vitrine

Vgradna vinska vitrina: zakladnica vin kar doma
Nova, vedno moderna De Dietrich vinska vitrina iz nerjavečega jekla bo navdušila vse ljubitelje vina.

Zdaj ali kasneje – Izbira je vaša!
Dvonamenska vinska vitrina olajša življenje ljubiteljev vina: razdeljena je na dva dela, z dvema različnima nastavitvama temperature, ki jo lahko nastavite elektronsko. Vino lahko shranite ali pa postrežete takoj. V prvem delu s temperaturo od 6 do 11C shranite bela vina, šampanjec in peneča vina; temperatura bo ravno pravšnja. V drugem delu s temperaturo 12-18˚C rdeča vina prepustite procesu staranja (1-2 leti).

Lastnosti
Vinsko vitrino De Dietrich lahko vgradite v odprtino širine 122cm, vanjo pa lahko shranite do 64 steklenic (standardne steklenice). Vrata se odpirajo v levo ali desno stran, ročaj pa lahko nastavljate po višini. V notranjosti je pet lesenih polic, ki podpirajo steklenice vseh oblik. Shranite jih lahko pokonci, nekatere police pa lahko celo obrnete.

Profesionalno shranjevanje vin s tehnologijo De Dietrich
Ker so za vina najprimernejši temni prostori, ima vinska vitrina dvojna vrata, ki ne prepuščajo UV-žarkov. Notranja neonska osvetlitev ne proizvaja UV- žarkov ali toplote, zato so vse steklenice varne pred svetlobo. Vitrina je odporna na vibriranje, saj je motor vgrajen tako, da njegovo delovanje ne oddaja dražljajev neposredno v vitrino.

Za optimalne pogoje shranjevanja vina sta v notranjosti konstantna temperatura in ravno pravšnja vlažnost.
Sistem hlajenja zraka zagotavlja popolno kroženje zraka v vinski vitrini in s tem preprečuje nastajanje vonjav.


Zastopa in prodaja: Mizarstvo Sobočan If you are looking for research papers for sale then check out this page .In case you're interested in knowing more info on how to, stop by http://www.improve.tips

Ni komentarjev:

Objavite komentar