sreda, 21. julij 2010

Pomivalni stroji De Dietrich

Nova kolekcija pomivalnih strojev predstavlja avantgardno tehnologijo, inovacije in estetsko vrednost. Z njimi bodo zadovoljne tudi najzahtevnejše stranke, ki sta jim brezhibno delovanje in oblika najpomembnejša. Inteligenca in intuitivne lastnosti z gladkimi in stilskimi površinami.

Popolna oblika in delovanje …
Nova kolekcija pomivalnih strojev predstavlja sodobne naprave dveh vrst: popolnoma vgradnih in vgradnih. Kombinacija teh dveh lastnosti v eni napravi, kjer ima vgradni model moderno ploščo z zaslonom na sprednji strani ter z LCD zaslonom na dotik na zgornjem robu vrat. Enostavna oblika vgradnega stroja se odlično poda ostalim kuhinjskim napravam znamke De Dietrich.

Razred AAA: Okolju prijazen biser vaše kuhinje
Kot najboljši v svoji vrsti vam novi pomivalni stroji ponujajo najboljšo zmogljivost in tiho delovanje. Odlična kakovost pranja (razred A) in majhna poraba vode in energije – 12 litrov (razred A) med tihim delovanjem (le 43 dB).

Večja prostornina za več biserov …
Notranjost je oblikovana skladno z zunanjim videzom – gladko in funkcionalno; nova zgornja košara »Espace« je lahko za 20% večja, kjer lahko pomijete tanke kristalne kozarce. Posebno občutljivo posodo in dolge kozarce ščitijo nedrsljiva držala. Z nastavljivo zgornjo košaro (tudi ko jo popolnoma napolnite) lahko pridobite dodatnih 5cm višine in tako prilagajate prostor za večje količine posode. Pribor lahko vstavite v posebno košarico, ki jo lahko po želji premikate v zgornji košari – popolna fleksibilnost in funkcionalnost!

ICS tehnologija (Intelligent Control System): intuitivni pomivalni stroj
Ekskluzivna tehnologija ICS s senzorji prepozna stopnjo umazanosti in količino posode ter samodejno prilagodi optimalno količino vode, temperaturo in čas trajanja. Tako vam zagotavlja najboljši učinek pomivanja pri nizki porabi vode in energije. Sistem sušenja, Eolyse: prebudite se v jutro sveže čiste in bleščeče posode! Tehnologija s turbo ventilatorji s povečanim učinkom in kondenzacijo skrajša čas sušenja in popolnoma posuši posodo; do zadnje kapljice! Poseben premaz (tehnologija NASA) na vrhu pomivalnega stroja preprečuje nabiranje kapljic. Funkcija Eolyse zaključi fazo sušenja z dodajanjem svežega zraka vsakih 5 minut; dokler ne odprete vrat stroja.

Program Boost: močnejše pomivanje
Ne skrbite, ko je vaša posoda še bolj umazana kot običajno. Za to poskrbi funkcija Boost, najmočnejši način pomivanja za najbolj čisto posodo. S pršilkami Aquajet bodo po vsej posodi enakomerno odstranjeni tudi najbolj trdovratni madeži.

Nočni program: noč ima svojo moč!
Poseben program z nizko temperaturo in daljšim časom trajanja pomivanja: (odlično za pomivanje v času nižje tarife). Program je namenjen pomivanju ponoči, zjutraj pa za vaš zajtrk lahko uporabite sveže čisto posodo.

Intenzivni, hitri in ECO programi: enostavne zabave …
Dvanajst gostov ali samo večerja v dvoje; za najučinkovitejše pomivanje izberite ustrezni program in prihranite energijo. Za zelo umazano posodo izberite intenzivni program z visoko temperaturo (70˚C); za manj umazano posodo pa program ECO z nizko temperaturo in daljšim časom trajanja. Ko stroj napolnite le z malo posode, izberite hitri program, ki traja le 30 minut. Vaša posoda bo vedno brezhibno čista!

Program Crystal+
Poseben program za pomivanje kozarcev za vino in šampanjec. Pomiva nežno in obenem dodatno izpira, kar kozarcem doda sijaj in preprečuje nastajanje belih madežev.

Zastopa in prodaja: Mizarstvo Sobočan

Ni komentarjev:

Objavite komentar